REDARSKE USLUGE ODRŽANJA REDA I MIRA NA JAVNIM OKUPLJANJIMA PREMA ZAKONU O JAVNOM OKUPLJANJU

Dio našeg poslovanja su redarske usluge, odnosno usluge održanja reda i mira na javnim okupljanjima prema Zakonu o javnom okupljanju. Pružamo redarske usluge na svim oblicima javnih okupljanja, kako na javnim okupljanjima u užem smislu, tako i na javnim priredbama, te na drugim oblicima javnih okupljanja, koja prema, Zakonu o javnom okupljanju, podrazumijevaju okupljanja građana kulturne, vjerske, političke ili zabavne naravi.

Iako Zakonom o javnom okupljanju nisu predviđeni posebni uvjeti za osobe koje obavljaju redarske poslove, u našem društvu posebni pozor posvećujemo odabiru osoba koje će obavljati redarske poslove na javnim okupljanjima, te odabiremo isključivo osobe iznimnih psihičkih i fizičkih predispozicija sposobne suprostaviti se svim izazovima ovog vrlo zahtjevnog segmenta tjelesne zaštite.

Naši redari, s izuzetno bogatim iskustvom i velikim znanjem u obavljanju redarskih poslova, u skladu sa ovlastima propisanim Zakonu o javnom okupljanju, pružaju najvišu moguću razinu sigurnosti na javnom okupljanju, osiguravajući neometan tijek samog okupljanja, te održavajući zahtijevanu razinu reda i mira

Start typing and press Enter to search