CDS - Centralni dojavni sustav

CDS – Centralni dojavni sustav

Uz naše partnere našim klijentima isporučujemo i postavljamo odabrane sustave tehničke zaštite. Brinemo o njihovom održavanju i redovitom servisiranju. Sustavi tehničke zaštite na objektima  priključuju se na naš CDS-centralni dojavni sustav . CDS-centralni dojavni sustav opremljen je suvremenom opremom i uređajima za automatski prijem i obradu alarmnih i drugih tehničkih informacija sa štićenih sustava tehničke zaštite. Naš dojavni centar čini suvremena oprema za prijem i obradu podataka, pouzdani sustavi veza i odgovorni i obučeni djelatnici. Uz neprestani nadzor pružamo i pravodobne intervencije po alarmnoj dojavi. Ona se sastoji od izlaska naše najbliže interventne ekipe na mjesto događaja te obavijesti policiji, vatrogascima, hitnoj medicinskoj službi ( ovisno o potrebi ), kao i obavijest korisniku usluge. Po potrebi i željama korisniku dostavljamo mjesečni ispis svih događanja. Također brinemo o pravodobnom uključivanju zaštite na štićenom objektu. CDS-centralni dojavni sustav nadzire i ispravnost svakog pojedinog uređaja i reagira na svaku uočenu neispravnost ili pokušaj sabotaže  sustava.

Video dojavni centar korištenjem najmodernijih tehnologija prati i nadzire korisnikove objekte sa ugrađenim video nadzorom i pravodobno reagira na svaki oblik ugrožavanja osoba i imovine.

Integralna zaštita

Nastojimo svojim klijentima, kako velikim tako i malim tvrtka i privatnim osobama  pružiti optimalan način zaštite putem različitih korisnih alata putem kojih se učinkovito štede vrijeme i novac. Pri tom je vrlo bitno da se tom uštedom ne ugrožava stupanj sigurnosti objekta. Suprotno tome,  taj stupanj se podiže na veći nivo.

Takva rješenje kombiniraju klasičnu tjelesnu zaštitu osoba i imovine na jednoj lokaciji, interventnu zaštitu po potrebi te zaštitu od strane interventnog tima i dojavnog centra.

Svakom klijentu postupamo posebno, razmatramo njegove potrebe, specifičnosti i sl. te pružamo optimalni način zaštite.

Start typing and press Enter to search